8
Mest populære øjenvipper serum
2024

#4 Rapidlash øjenvippeserum

Det næste øjenvippeserum som har fanget vores opmærksomhed er Rapidlash. Takket være dets effektivitet og tilgængelighed er dette produkt utroligt populært; Rapidlash kan findes i Boots butikker i hele Storbritannien. Produktet koster mindre end €40 og er derfor et af de mest populære øjenvippeserummer blandt yngre kvinder. Resultaterne som opnås gennem behandling med Rapidlash beviser, at et godt produkt kan hjælpe med at genopbygge ødelagte vipper.

Vores testpersoner bemærkede, at deres vipper blev 30% mere fyldige og generelt så bedre ud.

Det tyder på, at øjenvippeserummer som anvendes direkte på vippelinjen virker bedst. Rapidlash er udstyret med en spids applikatorbørste som gør det nemt at ernære vippernes follikler.

Sammenlignet med de to forhenværende øjenvippeserummer forårsaget Rapidlash relativt mange bivirkninger, såsom hævelse og en prikkende fornemmelse. Alle disse bivirkninger forsvandt dog lige så snart øjet blev renset med lunkent vand. Rapidlash indeholder flere irriterende ingredienser end Nanolash og Revitalash og har derfor tendens til at frembringe flere hudallergier.

PLUSSER:

  • Stærkere vipper
  • Kan købes i skønhedsbutikker
  • Overkommelig pris
  • Længere, mere fyldige vipper

MINUSSER:

  • Kan forårsage bivirkninger