8
Mest populære øjenvipper serum
2024

Fakta og myter om øjenvippeserummer

Med hensyn til øjenvippeserummer kan det være svært at sige hvad det er fakta og hvad der er myte. Hvis du ikke ved hvilke kilder du skal tro på kan du læse med her for at få svar på dine spørgsmål.

FAKTA: det virker

De fleste øjenvippeserummer er blevet effektivitetstestede inden de udkom på markedet. Loven kræver, at alle firmaer som udgiver øjenvippeserummer udfører adskillige dermatologiske og oftalmologiske tests. Internettet byder på et væld af anmeldelser, skrevet af selvstændige bloggere, journalister, og makeupartister som kan bekræfte, at serummerne virker som de skal.

FAKTA: nemt at bruge

Øjenvippeserummernes applikatorbørster fremstilles af syntetiske børster som gør, at serummet kan anvendes præcist. Øjenvippeserum anvendes stort set på samme måde som flydende eyeliner og da de fleste serummer tørrer hurtigt, efterlader de ikke et klistret lag på øjenlåget.

MYTE: mascaralignende applikatorer er gode

Mascaralignende børster kan simpelthen ikke nå ind til vippernes follikler og er af denne grund ikke effektive. Det er altid bedst med et serum som benytter en tynd, spids børste.

MYTE: øjenvippeserum er farligt

Ethvert øjenvippeserum bør være sikkert til brug på huden omkring øjnene. Nogle serummer kan forårsage bivirkninger såsom ændringer i øjenfarven og (i sjældne tilfælde) blindhed. De mange tests som udføres kan bevise, at et serum er sikkert og ikke forårsager ubehag.

FAKTA: naturlige ingredienser

Øjenvippeserummer er sprængfyldte med naturlige, plantebaserede ingredienser. Nogle af de mest almindlige af slagsen er antiinflammatorisk aloe vera, lindrende grøn te, og hydrerende ricinusolie.

FAKTA: kvalitet koster

Øjenvippeserum er efterhånden blevet et meget populært skønhedsprodukt. Der er mere og mere efterspørgsel efter disse produkter på markedet, så der findes mange falske udgaver på internettet. Det er nemt at komme til at købe en kopivare på eBay bare fordi det koster mindre. Det er de aktive ingredienser som gør, at øjenvippeserummer kan være relativt dyre. Hvis du bestemmer dig for at købe et øjenvippeserum bør du altid købe det fra producenten, for at sikre, at du får det rigtige.