8
Mest populære øjenvipper serum
2024

#2 Lashcode øjenvippeserum

Lashcode er et øjenvippeserum elsket af millioner af kvinder. Dette vippeforbedrende produkt giver så mange fordele, at det er umuligt ikke at forelske sig i det – det virker hurtigt, effektivt og fejlfrit! Dette serum ved, hvordan man får hårsækkene til at gro nye vipper. Du kan være sikker på, at mindre end to uger er alt hvad du behøver for at bemærke de første positive resultater af behandlingen – vippernes tilstand bliver upåklagelig, de bliver mørkere, krøller mere, er stærkere og fugtede.

Hvad er de andre fordele ved behandlingen? På grund af Lashcode bliver øjenvipperne længere og tykkere. Som en konsekvens, får øjnene en fantastisk og naturlig ramme, som får dem til at se større ud. Under behandlingen bliver øjenvipperne desuden stærkere, hvilket skyldes et karakteristisk træk ved serummet – det er i stand til at trænge ind i vipperne for at levere næringsstoffer til de indre vippestrukturer.

Vidste du, at Lashcode kan bruges til at booste brynene, også?

Dette er absolut en god nyhed for de kvinder, der har sparsomme og tynde øjenbryn. Lashcode fremmer genvæksten af øjenbrynene og hjælper dig med at omdefinere dem senere.

Hvad der kan være overraskende er, at hvis du fortsætter med at bruge Lashcode i et par uger, er der ikke behov for at bruge mascara mere! At besøge en swimmingpool eller svømme i havet uden make-up på øjenvipperne vil ikke længere være skræmmende, fordi du ikke føler dig ubehageligt tilpas uden makeup. Under behandlingen bliver vipperne så lange og mørke, at du bogstaveligt talt ikke føler behov for at dække dem med mascara for at føle dig godt tilpas. Når du har opnået lange, tykke og sundere vipper, vil du sige farvel til make-up-fejl – du vil altid føle dig selvsikker takket være Lashcode.

Et andet aktiv der er værd at nævne er den nemme påføring. Påfør kun Lashcode på tør og ren øjenlågshud (fjern først makeup). Formlen er sikker og konsistensen er utrolig delikat. Mere information om dette populære øjenvippeserum kan fås på den officielle hjemmeside, hvor du også kan købe Lashcode, og på brochuren.

www.lashcode.dk

PLUSSER::

  • Opfordrer vipperne til at vokse
  • Enkel påføring
  • Længere og tykkere øjenvipper
  • Gør øjenvipperne stærkere, hydrerede og nærede
  • Skånsom, testet og sikker
  • Virkningen er synlig efter 2 uger
  • Mørkere vippefarve
  • Stor størrelse

MINUSSER:

  • Prisen