8
Mest populære øjenvipper serum
2024

#7 Latisse øjenvippeserum

Latisse anses for at være et øjenvippeserum med forlængende egenskaber. Produktet er populært takket være dets effektivitet og hurtige behandlingsperiode. Vippernes vækst starter ordentligt et par uger efter, at man har påbegyndt behandlingen og udover at blive længere vil de også live mørkere og mere fyldige. Resultaterne varer dog ikke længe – de har tendens til at forsvinde omkring en måned efter, at behandlingen er slut.

Latisse sælges i flasker à 3 ml. Flasken pakkes ind i en lille hvid æske og dens dispenser er utroligt nem at bruge. Dispenseren udgiver kun én dråbe af serummet af gangen, hvilket er nok til brug på vippelinjen over øjet. Selvom dispenseren er præcis er Latisse ikke et effektivt produkt. Serummet holder til to-tre måneders brug.

Produktet skal anvendes hver aften indtil de ønskede resultater opnås.

For at bruge serummet skal man købe en applikatorbørste i en nærliggende skønhedsbutik, da der ikke hører en med. Når du har skaffet denne børste skal du fordele én dråbe langs vippelinjen over øjet. Derefter anbefales det, at man smider børsten ud. Sørg for ikke at få serum i øjnene, da dette kan forårsage irritationer.

Folk med sensitive øjenlåg, hudlidelser, og øjensygdomme bør kontakte deres læge før de går i gang med en Latisse behandling. Faktum er, at Latisse kan irritere sensitiv hud ved at få denne til at blive rød, tør, hævet, eller på en anden måde irriteret.

PLUSSER:

  • Forlænger vipperne
  • Præcis dispenser

MINUSSER:

  • Resultater forsvinder efter én måned
  • Kan forårsage irritationer
  • Svært at bruge