8
Mest populære øjenvipper serum
2024

#8 Quickmax øjenvippeserum

Quickmax øjenvippeserum kan bruges af enhver som gerne vil have længere, pænere vipper. Produktet anbefales især til kvinder med korte og svage vipper som har tendens til at falde ud. Mindreårige, gravide, ammende, og folk med alvorlige sygdomme kan ikke bruge Quickmax.

Applikatoren til dette produkt er blot en tynd børste. Med hjælp af denne børste skal man tegne en tynd streg på vippelinjerne over og under øjnene, for at fordele produktet. Væsken absorberes hurtigt og løber ikke ned i øjnene. Det er vigtigt at forstå, at det ikke vil gøre en forskel at bruge produktet flere gange om dagen. Præcis og effektiv makeupfjernelse gør derimod en kæmpe forskel. Hvis man normalt bruger kontaktlinser anbefales det at tage dem ud før man bruger Quickmax.

Linserne kan bruges igen efter omkring 15 minutter.

Quickmax påvirker naturligvis vippernes tilstand. Produktet forbedrer deres hydreringsniveau, regenererer deres indre struktur, udglatter og styrker dem, og forhindrer dem i at falde ud før vækstcyklussen er overstået. Serummet forlænger dog ikke vipperne betydeligt. Derudover gør det ikke vipperne mørkere. De endelige resultater kan ses efter 6 ugers systematisk brug af produktet. Disse resultater vedligeholdes indtil man holder op med at bruge produktet.

Quickmax sælges i flasker à 5 ml, hvilket er nok til en behandling på omkring 7 måneder, ved brug hver aften de første tre måneder og et par gange om ugen derefter.

PLUSSER:

  • Styrker, fugter, og plejer vipperne
  • Nemt at bruge
  • Effektivt
  • Indpakning

MINUSSER:

  • Forlænger ikke vipperne som forventet
  • Resultater vedligeholdes kun indtil brug ophører